Skip to main content

VACCINATION

I forbindelse med hver vaccination laves der et sundhedscheck. Du kan få din hund eller kat vaccineret mod mange forskellige sygdomme. Du vælger i samråd med dyrlægen hvilke vaccination der skal gives og hvor tit, udfra dit kæledyrs specifikke behov. Er du i tvivl om det er tid til vaccination så kontakt klinikken.

KONSULTATION

Hvis dit kæledyr bliver syg kan du bestille tid til en sygdoms konsultation. De fleste problemer kan klares ved en almindelig konsultation, men der kan være tilfælde hvor det er nødvendigt med udvidet undersøgelser som blodprøver eller vævsprøver. I nogle tilfælde vil det også være nødvendigt at komme til kontrol for at sikre at behandlingen forløber efter planen.

KLOKLIP

Hvis du ikke selv er tryg ved at klippe kløer på din hund eller kat, kan få få det gjort på klinikken. Du kan enten bestille en tid kun til kloklip, men det kan også være en del af et sundhedseftersyn eller vaccination.

REJSEPAS

Hvis du skal have din hund eller kat med ud at rejse så husk at de skal have et pas og en Rabies vaccination. Dette gælder også hvis I bare skal en smut til Tyskland. Hvis ikke dit kæledyr er vaccineret før mod rabies så skal der gå 3 uger fra vaccination indtil det må komme med.

AFLIVNING

Desværre lever vores kæledyr ikke evigt, og ofte bliver vores kæledyr aflivet frem for at dø af sig selv. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, for det giver os muligheder for at vælge den sidste, ofte smertefulde, del af livet fra, men det er altid en svær beslutning og vi hjælper gerne med at vurdere om det er tiden til at sige farvel.

BUTIK

På klinikken har vi en lille butik hvor du kan købe de mest almindelige plejeartikler, som f.eks. ørerens, kloklipper, loppe og flåtmidler, potesok, godbidder og vi får hele tiden nye varer.

LABORATORIE

Vi har vores eget laboratorieudstyr og kan lave de fleste undersøgelser som f.eks. urinprøver, celleprøver, hud- og pelsprøver og almindelige blodprøver. Mere specialiserede blodprøver sendes til et eksternt laboratorie hvor vi typisk har svar dagen efter.

OPERATION

Hvis dit kæledyr har brug for en operation, enten pga. sygdom eller planlagt som f.eks. kastration eller sterilisation så kan vi klare en del operationer på klinikken. Vi har i 2020 fået installeret en helt ny og top moderne operationsstue, med det nyeste narkose udstyr. Dog vil der være tilfælde hvor du vil blive henvist ved f.eks. knogle operationer og anden special kirurgi.

Ny Video På Vej

HENVISNING

På klinikken har vi f.eks. ikke røntgen eller ultralydsscanner på nuværende tidspunkt, så der kan komme tidspunkter hvor du vil blive henvist til et Dyrehospital, hvis der bliver tale om en mere udvidet sygdomsudredning eller hvis der er brug for en specialist.